Projecten

Naast het vertegenwoordigen van studenten organiseren we samen met VPPK ook projecten. Hieronder vind je een beschrijving van de FPPWeek, Blok@Dunant en Kerstmarkt FPPW.

Image

FPPWeek

De FPPWeek is een project dat een week voor de paasvakantie doorgaat op campus Dunant. De week wordt gewoonlijk geopend met een welkomstontbijt waarbij VPPK koffiekoeken uitdeelt aan de studenten en het personeel. Er is ook een openingsevenement met live bands, volleybounce, foodtrucks, etc. Daarnaast organiseren VPPK en PPSR ook workshops, lezingen en andere activiteiten waarvan de invulling van jaar tot jaar verschilt. De week wordt afgesloten met een jobbeurs in het studentenrestaurant en een receptie voor de bedrijven/organisaties, het FPPW-personeel en de studenten. Meer informatie vind je in de maand maart op de Facebookpagina van [VPPK](https://www.facebook.com/VPPKGent/) en [PPSR](https://www.facebook.com/studentFPPW/).
Image

Blok@Dunant

Sinds 2019 organiseren we in samenwerking met de VPPK en de faculteitsbibliotheek Blok@Dunant tijdens de blokperiodes! Hierdoor blijft onze faculteitsbibliotheek elke werkdag open van 08u30 tot 21u00. Verwacht in deze periode ook verschillende gadgets, snacks en drankjes, dit allemaal gratis!
Image

Kerstmarkt FPPW

De kerstmarkt wordt in december georganiseerd op het studentenplein of in de resto (afhankelijk van het weer), dit in samenwerking met VPPK en de faculteit. Studenten en personeel verkopen er hapjes en drankjes (spaghetti, jenever, wafels, etc.) waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Het is ieder jaar heel gezellig dus kom zeker langs wanneer het zover is!