PPSR zoekt Dagelijks Bestuur!

Gepubliceerd op 04 april 2020 door PPSR

De PPSR is op zoek naar nieuwe leden om haar dagelijks bestuur te versterken! Ben jij enthousiast, gemotiveerd en heb je ideeën om er een bruisend jaar van te maken? Dan kan jij deel uitmaken van ons team.

Voor welke functies kan je opkomen? Je kan opkomen voor voorzitter, vicevoorzitter, secretaris, penning, PR-verantwoordelijke en GSR liaison. Houd er wel rekening mee dat je voor de functies voorzitter en vicevoorzitter minstens een jaar ervaring nodig hebt in het dagelijks bestuur, de faculteitsraad of de commissies. Elk lid heeft min of meer zijn eigen taken maar bovenal werkt de PPSR als een team. Dit betekent dat iedereen elkaar helpt waar nodig.

Je mag ook een nieuwe functie uitdenken als je van mening bent dat de PPSR hier nood aan heeft. Alle ideeën/voorstellen zijn welkom!

Verloop? Als je je kandidaat wil stellen dan verwachten we dat je tegen ten laatste 02/05 een motivatie stuurt naar ppsr@student.ugent.be waarin je de volgende vragen beantwoordt: • Waarom wil je opkomen voor de functie? • Waarom moeten mensen op jou stemmen? • Indien je de werking van het dagelijks bestuur kent: wat zou je willen verbeteren/veranderen?

Op 4/05 vindt de verkiezingsAV plaats. Tijdens deze vergadering stel je jezelf voor en motiveer je je kandidatuur. Vervolgens wordt er gestemd en weet je of je al dan niet verkozen bent.

Wat als ik verkozen word? De periode tussen de verkiezingsAV en de examens zal een soort overgangsperiode zijn waarin je samenwerkt met de oude bestuursleden. Op die manier leer je de werking van de PPSR kennen. Na de examenperiode kan je genieten van de vakantie. Wel bereid je in augustus/september een startactie voor om het academiejaar goed te beginnen.

Wil je graag meer info dan kan je ons altijd contacteren via Facebook of ppsr@student.ugent.be.